پر بازدیدترین
خبر های ورزشی
آمار سایت
امروز
-1
دیروز
-1
هفته
-1
ماه
-1
کل
-1
 
کد مطلب: 114878
با خلق حماسه اي شورانگيز در 24 خرداد؛
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 682

يادداشت پايگاه خبري تحليلي پيرغار؛

يازدهمين دوره انتخابات رياست جمهوري و چهارمين دوره انتخابات شوراي اسلامي شهر و روستا ،نه تنها در تحولات داخل بلکه در مجامع خارج کشوراز حيث ميزان مشارکت مردم و گرايش سياسي پيروزدر انتخابات تأثيرگذار خواهد بود.

واقعيت آن است که آزادي، حق رأي و انتخابات واقعي از دستاوردهاي گرانسنگ انقلاب اسلامي است.
در حال حاضر ملت ما بيش از هر زمان ديگري به شرايط حادث شده در کشور واقفند.

مردم ايران در طي دوران انقلاب اسلامي و در زمان هايي که لازم بوده حماسه هاي بديعي خلق نموده اند که هيچ تحليلگر و فعال سياسي و اجتماعي توان و قدرت پيش بيني آن را نداشته است
حال که در روزهاي پاياني نزديک به انتخابات شمارش معکوس براي خلق حماسه اي ديگر آغاز شده است؛ لازم است بدانيم چهره هايي که به عنوان نامزدهاي انتخاباتي به مردم معرفي شده اند، کساني هستند که از مراحل مختلف بررسي و سنجش ميزان اثرگذاري عبور کرده اند.

بدون شک اين افراد داراي پارامترها و مولفه هايي هستند که هرکدام توانايي ايفاي نقش در بالاترين مقام اجرايي کشور را در خود ديده و به اين عرصه گام نهاده اند.

بنابراين هرچند موفقيت و پيروزي آنان در اين آوردگاه سخت آرزوي قلبي تک تک طرفدارانشان خواهد بود؛ اما آنچه بيش از هر موضوعي براي يکايک ايرانيان داراي اهميت است و بايستي در مرحله اول جزء اولويت ها قرار داده شود، حضور پرشور در پاي صندوق هاي رأي است.
اگر هر فردي بنا به هر دليلي بخواهد از رفتن به پاي صندوق هاي رأي امتناع کند، نه تنها در بهبود وضعي که وي بدان جهت معترض بوده، توفيقي حاصل نمي شود، بلکه زمينه را براي از بين رفتن موقعيت ها و شرايط پيش رو فراهم مي کند و ممکن است با نيامدن و بي تفاوت شدن حداقل ها را نيز از دست بدهد.

لذا به نظر مي رسد در شرايط حساس کنوني و با توجه به تحولات پيراموني خارج از جغرافياي ايران اسلامي، همه و همه با احساس مسئوليت مضاعف، بستر مناسب را براي خلق حماسه اي ديگر مهيا کنيم به طوري که در روز 24 خرداد، حماسه اي جاودان به وجود آوريم تا با ياري خداوند متعال، بغض و غم فروخورده چهار دهه دشمنان ملت ايران سرافراز براي يک قرن ديگرتمديد کنيم
ضمن اين که ما به هيچ وجه نبايد از توطئه دشمنان قسمخورده و استکبار جهاني غافل شويم. آنان با حربه‎‎هاي مختلف بهدنبال يأس و نااميدي مردم از انقلاب و نظام هستند. چارهسازترين وسيله غلبه بر دشمنان و حل مشکلات، حفظ وحدت و همبستگي، حضور آگاهانه، مشارکت گسترده در انتخابات و پيوند ناگسستني با رهبر فرزانه انقلاب اسلامي است
اميدواريم همه کساني که چه براي رياست جمهوري وآناني که به عنوان اعضاي شوراهاي اسلامي شهر و روستا ،با هدف خدمت به اسلام و ايران و مردم و آرمانهاي بلند و الهي حضرت امام خميني (ره) و شهيدان گام برمي دارند در راه رسيدن به هدفشان موفق نمايد.

سربلندي و موفقيت همه ايرانيان آرزوي ماست

مهدي کاکاخاني.

 

 

 

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html